Pravne napomene

 
Svako korištenje internetske stranice http://kuhinje-po-mjeri.org podložno je dolje navedenim uvjetima. Tekstovi i materijali objavljeni na ovoj internetskoj stranici ne smiju se kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka administratora (podaci dostupni u kontaktima).

Administrator će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj internet stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na stranicu http://kuhinje-po-mjeri.org koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Administrator neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice http://kuhinje-po-mjeri.org ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Administrator zadržava pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Izmjena sadržaja ne odnosi se na sadržaj čije je prikazivanje na stranici dio posebno reguliranog dogovora s oglašivačima.

Bookmark and Share